Easee ladeboks gjør lading til en dans på roser!

Noen ganger er livet bare en dans på roser. Slik skulle det alltid ha vært, men det er dessverre ikke alltid tilfellet. Det som er sikkert er at hvis du er en elbil-eier, går i hvert fall oppladingen av el-bilen med en Easee Home ladeboks som en drøm og enkelt som en dans på roser. Når du i tillegg har muligheten til å spare opptil 20 % på strømregningen din, vil det for de aller fleste rykke godt i dansefoten. I denne artikkelen skal vi se på hvilke fordeler en slik ladeboks vil ha for deg.

Easee Home – Ladeboks

Dette er utvilsomt en av de hippeste og fineste ladeboksene som er å oppdrive på markedet i dag. Dessuten er easee ladeboks tilsluttet nettet via 4G og WIFI! Hvis du i tillegg er en Tibber-kunde kan du faktisk hurtiglade elbilen din. Dette betyr i praksis at du vil spare hele 20 % på strømutgiftene dine.

Lad elbilen når strømprisene er på sitt laveste

Den teknologien som du har tilgang til med en Easee ladeboks, gjør at batteriet kun blir ladet opp når prisen på strøm er på sitt laveste. Ved å benytte deg av smart lading via Tibber, Vil du garantert få 20 % lavere utgifter på strømforbruket ditt hver eneste måned.

Hvordan smartlading fungerer

Prisen på strøm endrer seg hele tiden gjennom døgnet. Hvis og når det oppstår et underskudd på produksjonen av strøm i markedet eller overbelastning, går prisen per kilowatt betydelig opp.

Men hvis du heller planlegger og selv styrer når elbilen din skal lades opp, vil du får tilgang til strøm som Tibber lar deg lade el-bilen på en smartere måte. Utnytt strømprisen når den er på sitt laveste i løpet av døgnet og spar betydelige summer på strømutgifter hver måned. De pangene som du sparer kan du jo for eksempel heller bruke på et dansekurs! Så, ved å benytte deg av et abonnement fra Tibber kan du glede deg over en betydelig lavere strømregning per måned.

Dette fungerer slik at istedenfor at ladingen starter med en gang ladeboksen kobles til, planlegger Tibber opplading heller på et senere tidspunkt når strømprisen er som lavest.

Opplading av el-bilen som får deg lyst til å ta en dans!

Så benytt deg av denne gode løsningen fra Tibber og ta deg heller en dans når du ser hvor mye penger du vil komme til å spare hver eneste måned på opplading av el-bilen din. Dette er gode penger som du heller kan bruke på for eksempel en hobby som musikk eller dans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *