Hvordan få selvtillit til å danse

Det er mange som ikke svinger seg i livets dans fordi de er sjenerte. Men dans kan faktisk være med på å gjøre deg lykkelig. Det frigjør endorfiner og gjør deg glad, samtidig som du mestrer noe. Dans er både sosialt og morsomt og kan gi deg mye bedre helse. Dans er en fin måte å komme i form på, men tør du ikke? Tror du at du ikke har det som skal til, eller er det flaut å slippe seg løs på dansegulvet?

Vi skal se på noen morsomme måter å bli fortrolig med å danse slik at også du kan imponere i ballsalen eller på klubben. Bare sørg for å kjøpe noen gardiner du kan dra for. Da er du i gang med å bli en danseløve du også.

Dans uten tilskuere

Dersom du bor i gatenivå eller der folk kan se deg lett, så føler du garantert ikke for å danse. Men dersom du kjøper noen flotte gardiner, så kan du bare dra dem for. Og synes du det er flaut med høy musikk, enten det er improviserende jazz eller dancehall, så kan du bare spille musikken på øret. Når du får privatsfæren for deg selv hver dag, så tør du å slippe deg løs og øve på trinnene.

Øv med en partner

Dersom du har en venn som også liker å danse, så vil du ha stor nytte av å danse og slippe deg mer løs. Når bare en person ser på, så tør du fortere å slippe deg løs uansett rytmer og stil. Øv sammen og bli eksperter på trinnene akkurat som i filmen du har sett. Trekk for gardinene og flytt alle møbler bort så dere får god plass. Så er det bare å vrikke løs.

Finn en anonym uteplass

Det sies av øving gjør mester og gir selvtillit, men det skal litt til før du begir deg ut på byen. Finn heller en rolig uteplass med mindre folk på. Her kan du svinge deg sammen med noen gode venner uten alt for mye folk rundt som kan iaktta deg. Det kan være et dansegulv uten for mye belysning, der alle gardiner er trekt for.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *