Få barna inn i musikk og dans

Bryt trenden i samfunnet

I dag er det ganske klare retningslinjer på hvordan barna skal leve. Vi prakker ofte på de at de skal drive med den ene eller andre idretten. Enten det er fotball, håndball eller noe annet, så har vi stålfokus på å videreføre det vi holdt på med selv. På den helt andre enden av skalaen, så lar mange foreldre også barna sitte inne med spill hele dagen. Det er som er synd med dette klare skillet i samfunnet, er at det sjeldent blir en mellomting. Der dans og musikk dominerte barns drømmer bare for et tiår siden, så er det i dag blitt sidestilt av nye trender. Dersom du har en pode i hus med talenter innenfor dans eller musikk, så bør du absolutt vurdere å lede de i denne retningen. Det vil være et dypdykk i kultur, og et viktig steg for deres intellektuelle liv.

Hvor starter en?

Selv om musikk og dans for barna høres spennende ut, så er det ikke alltid like enkelt å vite hvor en skal starte, spesielt om en ikke har deltatt i disse aktivitetene selv. Da kan det være skummelt, men det skal ikke være så vanskelig å finne ut av. Dersom du kler barna med klær fra kidsbrandstore.no, finner et dansestudio eller en sanglærer, og melder dine barn på, så har du i hvert fall en meget god start på eventyret. Husk at det aller viktigste er bare å starte og å være en støtte for dine barn. Dette kan være en start på noe veldig spennende, og du går tilbake til røttene der barn ønsket å bli kjente musikere og danse. Enten det er gitar eller salsa, så finnes det eksperter der ute som vil lære opp dine barn. Du må bare ta den innsatsen i dag og investere i dine barns fremtid!

Støtt barna gjennom tykt og tynt

Ofte er det slik at når barna arver dine interesser, som fotball og andre idretter, så kan du hjelpe mye til. Har du erfaring innen musikk eller dans er det klart du kan lede og hjelpe. Dette er derimot sjeldent, så her er det viktig å være bevisst på sin egen kompetanse og rolle. Dersom du ikke har allverdens kunnskap om dans eller musikk betyr derimot ikke det at du skal melde deg helt av. Det er nemlig slik at din støtte vil være uvurderlig uansett hvor liten din kunnskap er. Kanskje kan det være en god ide å delta på øvelser og lignende for å lære endel selv om disiplinen. Det er tross alt viktige disipliner å videreføre, og du har et ansvar her. Velg musikk og dans i dag som et intellektuelt og kulturelt fristende alternativ!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *