Hæla i taket og tenna i tapeten – interiør som sier dans

Livet er en dans og dansen er en lek. Man går gjennom livet med opplevelser og inntrykk, men kanskje man heller skal danse seg gjennom livet for å bli lykkelig? Det er mange uttrykk om livet og mange av dem inneholder ting vi forbinder med dans og glede.

Når det gjelder hjemmet vårt, så er det her vi tilbringer nesten 80% av livet. Det er ganske mye, tatt i betraktning at vi er på skole og jobb nesten hele livet. Vi besøker venner og handler, reiser på ferier for å oppleve andre kulturer. Men vil du danse også hjemme, så er stua stedet å øve inn trinnene. Kanskje til neste runde av Skal Vi Danse, eller et program med god musikk. Kanskje skrur dere heller bare på radioen og tar en svingom til neste låt?

Tapeten er ikke levende

Selv om vi skulle ønske at tapeten kunne forme seg etter ditt humør, så er bare en tapet en tapet. Derfor må man finne et kompromiss for alle typer humør og anledninger. Er stua en TV-stue eller en spise-stue? Det finnes utallige tapeter til akkurat din stue, men hvilken velger du? Elsker du musikk og dans, så er vi ikke i tvil om at du bør danse for et sprekt valg:

  • Hva er det som symboliserer danseglede?
  • Hvilke farger og former liker du?
  • Skal det være en lys eller mørk stue?
  • Kan du kombinere tapetet med interiør?

Det er mange ting å tenke på når du skal velge tapet til stua, men Familietapeter.no har tenkt på alt for deg. Der finner man et eget kapittel for nettopp tapeter til stua, sjekk det ut om du vil.

Musikk er dans for din kropp

Har du funnet den rette kavaleren som tar føringen og kan alle kastene og trinnene i en vill dans, så vil du nok danse dagen lang. Du er hovedrollen i Dirty Dansing kveld etter kveld, etter en lang arbeidsdag. Dere er plutselig med i Fame og Footloose, men vil helst swinge som Daisy og Fred Astairs. Kanskje skal stua passe til Happy Feet?

Tapet til stua skal gi en hyggelig atmosfære, og gå i stil med mønster og møblement. Tapetet skal gi energi og være avslappende på en gang. Med farger skaper man bevegelse og lidenskap, akkurat noe som passer for danseglade mennesker. Med mønster skal man tematikk og identitet, akkurat noe som passer for musikkglade mennesker.

La dansen gjenspeiles i interiøret

Dansen er viktig for mange. Ikke alle liker å svinge seg rundt og rundt, og da kan man la tapeten stå for denne delen av tilværelsen. Dans og musikk hører sammen, akkurat som hus og menneskene i det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *