Hip-hop

Ikke bare er hip-hop en sjanger innenfor musikk, men det er også en sjanger innenfor dans. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Dansestiler

Det finnes en rekke dansestiler som du må ta hensyn til når du velger hva du vil danse innenfor hip-hop. Vi anbefaler deg å sjekke ut denne siden, fordi den gir deg innsikt deg i alle de ulike typene.

Det å danse hip-hop er ganske populært. Det er også populært å battle. Dette betyr at man danser mot hverandre. Det kan også lønne seg å ha et solid deksel til din iphone 11 pro slik at du kan filme andre dansere og ta bilder under dansingen. Dette har også blitt mer populært! Dette kan du se i den norske filmen Battle fra 2018.

Musikk

Noe som er sikkert og visst er at hip-hop er en variert sjanger innenfor musikk, som har blitt mer og mer populær de siste årene. Det er bare å se på topp-listene altså! Det kommer flere og flere artister for hver dag som går.

Når det kommer til hip-hop så er også battling en stor del av dette. Kanskje du skal se den populære filmen 8 Mile som handler om nettopp dette?

Det som er spennende med hip-hop, både når det kommer til musikk og dansing er at det passer så bra sammen. Du burde prøve begge deler altså!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *