Norges beste danseskoler

Instruktør danser med elever

Dans er nok den ultimate måten å uttrykke seg på med kroppen. Vi har alle våre egne måter å bevege oss på eller danse. Så lenge du senker skuldrene og slipper deg løs begynner kroppen å bevege seg etter musikken. Det finnes ingen spesifikk fasit på hvordan du skal danse, det viktigste er at du slapper av og lar kroppen bevege seg etter musikken. Allikevel er det fint å kunne lære seg noen forskjellige teknikker og stiler. Uansett om du vil satse på en dansekarrière eller ikke. Her kommer danseskolene inn i bildet.

Fotballspiller starter skole

Roar Strand, tidligere fotballspiller for Rosenborg, Starter danseskole i Melhus sammen med kona Hanna Jakobsen Grinde. Motivasjonen og visjonen er på plass, det eneste som mangler er lokaler. Etter at den lokale danseskolen Alive Creative Institute flyttet til Trondheim bestemte ekteparet seg for å starte opp et nytt tilbud. De vil at skolen skal være for både barn og ungdommer, og de vil ha et blandet miljø når det kommer til kjønn. Roars erfaring fra fotballmiljøet er at også gutter vil ha godt av dette. Deres egne barn gikk på Alive Creative Institute før den stengte, og paret fikk mye inspirasjon derfra.

Hva velger du?

Det finnes mengder av tilbud i Norge for den danse interesserte. Fra Den Norske Ballettskole til Danseløvene, og danselinjen på Nordhordland Folkehøgskole finnes det noe for alle og enhver. En utdanning eller et kurs ser bra ut på CV´en om du vil prøve å bli en profesjonell danser, men selve danse- opplevelsen og ferdighetene du vil lære deg er kanskje det aller viktigste? De fleste danseskoler har ganske sammensveisede miljøer, og samholdet du får gjennom å ha samme interesse er veldig positivt. Det finnes nok ingenting bedre for noen som driver med noe kreativt enn å omringe seg med flinke folk.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *