Tornell til Ullensakers jubileumsshow!

En gutt som danser.

Kjendisregissøren Christer Tornell står bak Ullensakers 50-års jubileumsshow, hvor arrangementet skal by på en fin kombinasjon av dans og turn. Tornell er godt kjent blant vi som er glad i dans for å koreografere teater og dans. Han har blant annet vært dommer i «Skal vi danse» i tillegg. Det å koreografere for freestyle og turn vil bli spennende og utfordrende siden han ikke er kjent med de to idrettene. Dette er et annerledes oppdrag enn hva han har gjort før, noe som vil bli en utfordring både for han og ungdommene. Ungdommene skal spille teater uten dommere tilstede, noe som er ganske nytt for dem. Forestillingen har fått gode anmeldelser på fremføringsdagen som var den 10. juni.

Turn og dans.

Øvingen har foregått i gymsalen til Gystadmarka skole for å lære nye tips og triks. Vi som driver på med dans er godt kjent med at det trengs klær man kan bevege seg fritt i, noe man finner hos trendly. Ungdommene selv har lært seg mye av å jobbe sammen med Tornell. Forestillingen ble fremført i Jessheim is- og flerbrukshall. Musikken har bestått av slagere fra 1968 helt frem til dagens musikk. Hvert eneste tiår har blitt nøye gjennomgått, steg for steg. Til sammen ble det en utvikling på over 50 år. Det skal også være et jubileumsfest for gamle og nye som har vært medlem i Ullensaker gym og turn. Det vil i jubileumsfesten bli levert ut et jubileumstidsskrift som inneholder klubbens egen historie som tidligere styremedlemmer og turnere har sveiset sammen. Meningen med selve jubileumsshowet, var for å gjøre seg kjent for folket i kommunen. Det har vist seg at det ikke er så mange som kjenner til klubben deres. Noe som er en av grunnene for at man burde støtte hverandre lokalt, og dra på lokale arrangement!

Fakta om klubben

Dans på et tak.

Ullensaker gym og turn har vært så heldig å få kjendisregissøren Christer Tornell til å regissere årets jubileumsshow. Showet bestod av musikk fra 1968-2018 for årets 50-årsjubileum med Ullensaker gym og turn. Det ble vist frem utviklingen som er skjedd gjennom tidene, på omlag 50 år. Klubben hadde i 2017 hele 640 medlemmer, hvorav det gjennom årene har bestått av flere spennende aktiviteter. Aktiviteter som rytmisk sportsgymnastikk, apparatturn, aerobic, hip hop dans, freestyle disco jazz, mosjonsgrupper og tilbud for mennesker med funksjonsnedsettelse. Klubben har blant annet deltatt i NM innen dans og turn med flotte plasseringer. I dag så driver klubben sin trening rundt om i forskjellige haller i Ullensaker og etterhvert arbeides det for å være mer synlig for folket. En kombinasjon av en erfaren koreograf innen teater og flere elementer innen dans har de klart å smelte sammen på en god måte. Det å lære og kombinere forskjellige danser er ikke bare en utfordring men også ganske lærerikt for turnere og dansere. Amatørteater binder ikke bare sammen folket, men er også ganske viktig for lokalmiljøet. Dette er ikke første gangen Tornell står bak en teaterforestilling i Ullensaker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *